Veiledning for rammeplanarbeid

img_868.jpg
NYTTIG VERKTØY: En veiledning for rammeplanarbeid i kulturskolen er snart klar.
02.06.2015 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Veiledning for rammeplanarbeid

TRONDHEIM: Å ta i bruk en ny rammeplan kan være krevende. Men med godt verktøy i form av en veiledning, håper Norsk kulturskoleråd at arbeidet med å ta i bruk den nye rammeplanen for kulturskolen skal bli enklere å ta fatt på, for både skoleeier og skoleleder.

 

Planen er at i løpet av juni skal en veiledning i rammeplanarbeid i kulturskolen foreligge i elektronisk versjon. Og hakk i hæl skal det også komme en trykt versjon av denne "håndsrekningen", som vil bli utsendt til alle Norsk kulturskoleråds medlemskommuner, ved kulturskoleleder.

 

Gunnar Skaar, pensjonert utdanningsdirektør ved Fylkesmannen i Agder og mangeårig styremedlem i Norsk kulturskoleråd, har vært den mest sentrale hva gjelder å forfatte veiledningen. Fagsjef Åste Selnæs Domaas og assisterende direktør Merete Wilhelmsen i Norsk kulturskoleråd har også vært sterkt involverte i planlegginga og utarbeidelsen av veiledningen.

 

Her finner du de to ferdige kapitlene i Rammeplan for kulturskolen.

[Merk: må ikke forveksles med veiledningen]

 

Rammeplanens to siste kapitlene - som omhandler henholdsvis fagplaner og kvalitetssikringssystem - arbeides det med nå, i regi av Norsk kulturskoleråd. Men før de er ferdigstilt kommer altså veiledningen for rammeplanarbeid.

 

 

 

 

 

Les flere nyheter!