Ny DS-film

img_865.png
img_865.png
01.06.2015 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Ny DS-film

HARSTAD: Filmskaperen Martin Bremnes fra Harstad mottok Drømmestipendet i fjor. Nå kan du se filmen 19-åringen har laget om Drømmestipendet, med et spesielt fokus på årets juryering og krydret med klipp med mange av årets drømmestipendnominerte.

 

Her finner du filmen på YouTube

 

I filmen fortelles det også hvordan stipendideen ble skapt, hvordan det som var en "vill idé" har resultert i 1.200 stipend og tolv millioner kroner - når årets stipend er utdelt.

 

Denne uka skal altså Drømmestipendet utdeles for tolvte gang. Hundre unge kulturutøvere vil bli ekstra synliggjort og få styrket selvtillit og motivasjon til å fortsette å utvikle seg innen sine kulturelle uttrykk.

 

I Martin Bremnes' film får du møte mange av årets jurymedlemmer og stipendets prosjektledelse, og høre dem fortelle om hvorfor de tror Drømmestipendet betyr mye for både de som nomineres og de som er så heldige å ende opp med å få stipendet.

 

I tillegg inneholder filmen klipp med mange av årets drømmestipendnominerte.

 

Onsdag 3. juni offentliggjøres hvem som får Drømmestipendet 2015. Hvem disse er får du vite både her på kulturskoleradet.no og på drommestipendet.no, der du også finner masse annet stoff om Drømmestipendet. Der finner du blant annet presentasjoner av alle de 314 nominerte til Drømmestipendet 2015.

 

 

Les flere nyheter!