Lederkonferansen 2024: Datoer og tema klart

15.12.2023 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Lederkonferansen 2024: Datoer og tema klart

Lederkonferansen 2024 har tittelen Digitalitet i droneperspektiv og under lupen. Her blir det fokus på digitalitet med utgangspunkt i ledelse. Konferansen arrangeres 4.–5. april 2024 – i uka rett etter påske, og blir et fysisk arrangement på Norges musikkhøgskole i Oslo.

 

Lederkonferansen arrangeres av Norsk kulturskoleråd, Norges musikkhøgskole og KS, og har blitt den årlige møteplassen for ledere og politikere innen oppvekst, skole, kulturskole, kunst og kultur. 

 

Hovedtema for Lederkonferansen 2024 er altså digitalitet med utgangspunkt i ledelse. Årets ord 2023 er KI-generert (lenke til sprakradet.no), forstått som «laget med kunstig intelligens». Temaet drøftes aktivt på mange samfunnsarenaer. Vår nye kunnskapsminister har engasjert seg i dialogen. Men hvordan håndterer vi det digitale området i praksis som ledere innenfor områder som kulturskole, skole, oppvekst, kunst og kultur? Det er noe konferansearrangørene håper Lederkonferansen 2024 skal gi noen svar på.

 

Se teaser for Lederkonferansen 2024 (inneholder utdrag fra hovedforedrag på årets konferanse):

 

 

 

Hovedforedragsholdere og dato for åpning av påmelding til Lederkonferansen 2024 annonseres medio januar, men det er smart allerede nå å merke seg datoene.

 

Fysisk konferanse


Som årets lederkonferanse vil også Lederkonferansen 2024 bli "fysisk", den blir altså ikke strømmet i sin helhet.


 Relasjons- og nettverksbygging er del av det Lederkonferansen bidrar med. Forskning sier at vi bygger bedre relasjoner i fysiske møter. På bakgrunn av det blir også Lederkonferansen 2024 arrangert fysisk på NMH, sier Kristin Geiring, rådgiver i Norsk kulturskoleråd og prosjektleder for Lederkonferansen 2023.

 

Arrangørene ser på muligheten for å kunne legge ut deler av konferansen på nett og/eller strømme plenumsdeler.

 

> Se også Lederkonferansens egen nettside på kulturskoleradet.no

Les flere nyheter!