Musikkpedagogdagen 2024: Fokuserer utviklingsarbeid i egen praksis - påmelding mulig

11.12.2023 Egil Hofsli (tekst og illustrasjon)
Del på:

Musikkpedagogdagen 2024: Fokuserer utviklingsarbeid i egen praksis - påmelding mulig

Musikkpedagogdagen 2024 fokuserer utviklingsarbeid i egen praksis. Programmet som tilbys 18. januar 2024 er klart og påmelding er mulig fram til og med 16. januar. Arrangør er Norges musikkhøgskole, med Norsk kulturskoleråd som samarbeidspartner.

 

Musikkpedagogdagen 2024 åpner med et innblikk i hva pedagogisk utviklingsarbeid i egenpraksis kan være, og hvorfor dette er aktuelt for dagens musikkopplæring. Det blir deretter presentert ulike tilnærminger for slikt arbeid. Disse øktene holdes av Kristin Kjølberg og Hans Petter Solli, begge førsteamanuenser ved Norges musikkhøgskole.

 

Det blir også ei plenumsøkt om kunnskapsutvikling i profesjonelle læringsfellesskap. Her fokuseres samarbeid rundt videreutvikling av undervisningspraksis.

 

Arrangementet inneholder videre to økter der en kan velge mellom sju presentasjoner av pågående eller gjennomførte forsknings- eller utviklingsprosjekt. Det blir lagt opp til samtaler og spørsmål i gruppene. Informasjon om dem som presenterer og deres prosjekt fins på Musikkhøgskolens kurssider.

 

Presisering: De parallelle sesjonene i økt 1 og økt 2 er identiske, så du har mulighet for å få med deg to av de sju presentasjonene.

 

> Mer informasjon, program og påmelding på nmh.no

Påmeldingsfrist: 16. januar 2024.

 

Musikkpedagogdagen 2024 avholdes på den digitale plattformen Zoom, og koster 400 kr per deltaker. Torsdag 18. januar starter arrangementet kl. 09.00 og slutter kl. 13.00. Det er innlagt to pauser, på henholdsvis 15 og 30 minutter.

Les flere nyheter!