Rammeplanseksjonen

Vilkår for bruk av forum

Del på:

Vilkår for bruk av forumene i rammeplanseksjonen

Forumene i rammeplanseksjonen er ment for debatt, erfaringsutveksling, spørsmål og svar o.l. - som har en relatering til rammeplanen, fagplanene og/eller lokale læreplaner.

 

Du som registrerer deg som bruker, publiserer selv dine innlegg. Våre moderatorer følge med og svarer deg om du stiller spørsmål det er naturlig at Norsk kulturskoleråd hjelper deg med, eller de kan vise til andre steder du kan finne svar. Moderatorerne kan også starte egne tråder samt at de korrigerer og/eller sletter meldinger som er upassende.

 

Som bruker forplikter du deg til å følge de regler og retningslinjer som er beskrevet nedenfor.

 

Ansvar for innhold:

  • kulturskoleradet.no fraskriver seg ethvert ansvar for tap, skader eller ulempe du måtte påføres som følge av at tjenesten brukes i strid med dette regelverket og annet som bryter mot norsk lov.
  • Innlegg som publiseres i forumet er tilgjengelig for alle. Du bør derfor være svært forsiktig med å legge igjen sensitiv informasjon som kan misbrukes.
  • kulturskoleradet.no fraskriver seg alt ansvar for innhold i de enkelte meldingene. All informasjon legges inn på eget ansvar og gir bare uttrykk for forfatterens syn.
  • Diskusjoner/ innlegg som er i strid med forumreglene, eller som du mener må sjekkes nærmere av administrator, bør innrapporteres til Norsk kulturskoleråds kommunikasjonsavdeling: Klikk her, skriv og send e-post.
  • Innlegg som er uønska i forumet er blant annet reklame, forkynnelse, personangrep, trakassering, trusler, pornografisk innhold, rasistiske utsagn, støtende utsagn, spekulering rundt andre brukere, personlige krangler og annet innhold som bestrider norske lover eller vår oppfatning av god folkeskikk. Det er heller ikke lov å legge ut linker til sider som inneholder slikt uønska innhold.
  • Administrator forbeholder seg retten til å fjerne, redigere, flytte eller avslutte en dialog dersom dette menes å være nødvendig. Tenk derfor alltid godt over hva du skriver, slik at du er sikker på at det ikke bryter med forumreglene. Grove eller gjentatte overtredelser av vilkårene kan føre til midlertidig eller permanent utestengelse fra tjenesten, varsling av din iinternettleverandør og eventuelt varsling til politiet.
  • Spørsmål vedrørende driften av forumet sendes til Norsk kulturskoleråds kommunikasjonsavdeling: Klikk her, skriv og send e-post.
  • Det er ikke lov å registrere seg med flere identiteter. Brukerkontoen din er personlig, og skal ikke brukes av andre. Brukernavn og passord må ikke utleveres til andre. Ønsker du å skifte brukernavn eller annet, ta kontakt med Norsk kulturskoleråds kommunikasjonsavdeling: Klikk her, skriv og send e-post.