Kulturskolevenner til Oslo for å heie på Astrid

img_569.jpg
KULTURSKOLEELEV: Astrid Sugaren, som gjør Idol-suksess, er takknemlig for alt hun har lært som elev ved Tolga kulturskole. (Foto: privat)
24.04.2013 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Kulturskolevenner til Oslo for å heie på Astrid

TOLGA: Astrid Sugaren er nær seierspallen i årets ”Idol”-konkurranse, og nå får kulturskoleeleven fra Tolga ekstra støtte fra salen i førstkommende delfinale, fra både kulturskolelærere og -medelever og sågar ordføreren i hjemkommunen.

 

For når sjuende delfinale arrangeres fredag er 16 tolginger på plass for å heie ekstra sterkt og inderlig på 17-årige Astrid, som også er Tolga kommunes nominerte til Drømmestipendet 2013. Ordføreren er med, så er også Astrids kulturskolelærer; Rulle Smit, og flere av Astrids kulturskolemedelever. Lokalavisa Arbeidets Rett følger også med.

 

Astrid Sugaren har vært elev ved Tolga kulturskole i mange år. Der har hun fått undervisning både i klarinett og teater, mens hun de to-tre siste årene har fått sangundervisning.

 

I forbindelse med en låtskriverkonsert i Tolga fikk Astrids medbygdinger med ordføreren i spissen også spilt inn en hilsen til Astrid. Den kan du høre på YouTube her.

 

Astrid Sugaren har i media poengtert hvor viktig kulturskolegangen har vært for henne, og hvor stor pris hun setter på det tilbudet kulturskolen gir i hjemkommunen hennes.

Det er TV 2 som arrangerer og sender ”Idol”. Den store finalen finner sted 10. mai, før den tid gjenstår to delfinalerunder.

 

 

 

 

Les flere nyheter!