Kursstart for Kor Arti' - få smakebiter her

img_643.jpg
img_643.jpg
29.10.2013 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Kursstart for Kor Arti' - få smakebiter her

TRONDHEIM: Denne uka starter høstens Kor Arti'-turné. I Mosjøen presenteres Kor Arti' volum 17 for første gang. Her gir vi deg to smakebiter derfra - i spesialversjoner.

 

Norsk kulturskolerådets Kor Arti' volum 17 inneholder i alt 18 sanger. Åpningssporet "Stem i" er spesialskrevet for årets Kor Arti', av Morten Huuse og Widar Aspeli.

 

Her finner du "Stem i" i spesialversjon, med vokal av Anne-Lise Heide

 

Sangen er bestilt ut fra tema som hundreårsjubileet for kvinners stemmerett i 2013, kulturelle mangfolds-prosjekt som Norsk kulturskoleråd er med i, som Barnas Verdensdager (samarbeid med Rikskonsertene) og Ja, vi elsker (samarbeid med Stiftelsen Fargespill) samt Grunnlovsjubileet i 2014.

 

Grunnlovsjubileums-marsj

 

Grunnlovsjubileet markeres med ytterligere en sang. "Det går et festtog gjennom landet" er en gave fra Stortingets presidentskap til det norske folk i anledning jubileet. Marsjen er komponert av Grethe Myhre Skottene og Carl-Andreas Næss.

 

Du kan høre marsjen her, på siste.no

 

På Kor Arti' volum 17 finner du begge de nevnte sangene innspilt som komp-versjoner, velegnet for innøving i både grunn- og kulturskoler. Der fins også 16 sanger til, som sjangermessig spenner bredt, men som alle med omhu er utvalgt for Kor Arti' volum 17.

 

Kurs i 13 byer

 

Det blir Kor Arti'-kurs i 13 byer denne høsten.

 

Brosjyre om Kor Arti'-kursene 2013

 

Påmelding kan gjøres her

 

 

Norsk kulturskoleråd tilbyr igjen sitt populære kurskonsept til pedagoger og ledere i både kultur- og grunnskoler samt andre som ser nyttet i å få nye impulser og ny kompetenase innen sangfeltet.

 

I høst er det Kor Arti' volum 17 som er på gang. Nytt kursmateriell i form av cd og hefte skal produseres. I alt er det planlagt 15 kurs i 13 byer landet rundt, og allerede nå kan du melde deg på det kurset som passer deg best.

 

Brosjyre om Kor Arti'-kursene 2013

 

Påmelding kan gjøres her

 

 

Les flere nyheter!