Nasjonalt produsentnettverk 2018 denne uka

2017 Produsentnettverk 12.10.JPG
NY KONFERANSE: Nasjonalt produsentnettverk 2018 arrangeres denne uka. Bildet er fra fjorårets konferanse.
05.02.2018 Egil Hofsli (tekst og foto)
Del på:

Nasjonalt produsentnettverk 2018 denne uka

OSLO: Norsk kulturskoleråd og Nordea ønsker å styrke kulturskolenes arbeid med formidling og fremføring. Konferansen Nasjonalt produsentnettverk for kulturskoleansatte er et viktig verktøy i dette arbeidet, og denne uka arrangeres 2018-utgaven.

 

Konferansen arrangeres 6. og 7. februar - med Norsk barnebokinstitutt i Oslo som arena.

 

Program for konferansen

 

Merk: Rebekka Brox Liabø har

meldt forfall som foredragsholder

Lina Killingdalen overtar 

 

Det er Norsk kulturskoleråd og Nordea som arrangerer Nasjonalt produsentnettverk for kulturskoleansatte. De to samarbeidspartnerne, som er sammen om Nordea-prosjektet KUL-TUR, ønsker å styrke kulturskolenes arbeid med formidling og framføring.

 

Forthun sentral bidragsyter

 

På konferansen i 2018 er Ingrid Forthun en sentral bidragsyter. Forthun er regissør og tidligere teatersjef ved Agder Teater. Hun fyller hele programmets dag to, med "Fra idé til ferdig forestilling - God samhandling fører til høy kunstnerisk kvalitet". Forthun skal her raust dele av sine erfaringer rundt forestillingsprosesser og ensembleledelse. 

 

Kulturskoler deler sine erfaringer

 

Videre blir det ei økt der kulturskoler som deltar i Nordea-prosjektet KUL-TUR deler av sine erfaringer med ulike prosjekt. Det blir også presentasjoner av selve prosjektet og flere av dets delprosjekt. Som "verktøykassa" Kulturskolebanken, Nordeas kulturskolepris og julekonserten Desembertoner.

 

På kveldstid første dag skal de deltakerne som melde sin interresse ved påmelding, overvære musikalen "Hair" på Oslo Nye Teater.

 

Konferansens målgruppe

 

Målgruppa for konferansen og nettverket er prosjektledere og andre i Nordea-prosjektet KUL-TUR, produksjonsledere fra kulturskolerådets utviklingsprosjekt, prosjekt- og produksjonsansvarlige i kulturskolen samt andre som ønsker å jobbe i feltet.

Les flere nyheter!