Trondheim får egen kammermusikkskole

musikk-01.jpg
SAMSPILL PÅ TIMEPLANEN: Talent Trondheim vil tilby musikktalent et profesjonelt og helhetlig talentprogram basert på samspill og kammermusikalske ferdigheter.
23.01.2019 Egil Hofsli (tekst) Thor Nielsen (foto)
Del på:

Trondheim får egen kammermusikkskole

TRONDHEIM: Den kommunale kulturskolen er med på laget når Trondheim nå får et eget talentutviklingstilbud for unge musikere: Kammermusikkskolen. Alt tilsier at dette vil bli et tilbud som kan fungere som et fordypningstilbud for kulturskoleelever.

 

Denne uka ble det nye talentutviklingstilbudet presentert. Kammermusikkskolen er et resultat av samarbeid mellom Trondheim Symfoniorkester & Opera, TrondheimSolistene, NTNU Institutt for musikk, Trondheim kommunale kulturskole, Trondheim Intl Chamber Music Competition and Academy. Som samarbeidspartnerne kaller de seg Talent Trondheim.

 

Les mer om Kammermusikkskolen på talentnorge.no her

 

Talent Trondheim vil tilby musikktalent bosatt i trondheimsregionen et profesjonelt og helhetlig talentprogram basert på samspill og kammermusikalske ferdigheter. Gjennom samarbeid og helhetlig planlegging har Talent Trondheim som intensjon å bygge videre på de talentutviklingstilbudene som allerede fins i Trøndelag og videreutvikle disse mot et tilbud som kan bli unikt i nasjonal sammenheng.

 

Opprettelse av Talent Trondheim og Kammermusikkskolen er gjort mulig med støtte fra Talent Norge og regionale næringslivsaktører.

 

Se hva Rammeplan for kulturskolen sier om fordypningsprogram og andre opplæringsprogram i kulturskolen

Les flere nyheter!