Kulturskoler inviteres til å presentere inkluderingsprosjekt i Athen og Ås

12.08.2020 Egil Hofsli (tekst og foto)
Del på:

Kulturskoler inviteres til å presentere inkluderingsprosjekt i Athen og Ås

ÅS: Landets kommunale kulturskoler er i målgruppa når Kulturskolen i Ås inviterer organisasjoner, skoler, kunstnere o.l. til å presentere egne prosjekt om hatytringer, fremmedfrykt og inkludering både i Athen og Ås i november 2020.

 

Kulturskolen i Ås inviterer blant annet kulturskoler til å presentere egne prosjekt om hatytringer, fremmedfrykt og inkludering på arrangement i Athen (4.6. november) og Ås (20. november) i år. Kulturskolen i Ås er norsk partner i det gresk-norske EØS-prosjektet «Art & Culture vs Xenophobia».

 

Invitasjonen finner du her

 

Merk: Det er ikke nødvendig å reise til Athen for å delta i prosjektet, og arrangementet blir strømmet. 

 

– Hovedmålsettingen er å styrke både greske og norske organisasjoner, kunstnere og grupper som arbeider med inkludering, sier Knut Werner Lindeberg Alsén, norsk prosjektleder på vegne av Kulturskolen i Ås.

Alle bidrag blir del av et tredagers arrangement i Athen, sammensatt av foredrag, verksteder, utstillinger, urframføring av musikkperformance og nettverksbygging. Deler av arrangementet kommer til Ås i november.

 

Prosjektet gjennomføres i samarbeid med de greske non-profitt-organisasjonene Artifactory (prosjektleder) og musikk- og teatergruppa Baumstrasse. «Art & Culturas vs Xenophobia» er finansiert av den greske delen av Active Citizens Fund, som er del av EØS-midlene bevilget av Island, Liechtenstein og Norge.

Les flere nyheter!