Cutting Edge Kulturskole: Påmelding mulig – planen er fortsatt "fysisk" konferanse

2019 CEK 2021 14.10.png
KONFERANSE UTSETTES: Cutting Edge Kulturskole 2021 er utsatt til februar 2022, og arrangørene håper å få til en fysisk konferanse ved Universitetet i Agder.
11.12.2021 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Cutting Edge Kulturskole: Påmelding mulig – planen er fortsatt "fysisk" konferanse

KRISTIANSAND: Konferansen Cutting Edge Kulturskole 2021 ble på grunn av usikkerhet knytta til koronarestriksjoner utsatt fra oktober 2021 til februar 2022. Nå er påmelding mulig til konferansen, som det fortsatt planlegges å gjennomføre som helfysisk konferanse 17.18. februar 2022.

 

Merk: 19. januar tar arrangørene avgjørelsen om konferansen skal gjennomføres digitalt. Påmeldte får da refundert 80% av deltakeravgiften og 100% av matutgiftene. Dette får påmeldte informasjon om straks avgjørelsen er tatt.

 

Påmelding til konferansen kan gjøres her

Påmeldingsfrist: 10. januar 2022.

 

Merk: Det blir en praksisutviklende konferanse dagen før forskningskonferansen, altså 16. februar. Norsk kulturskoleråd er arrangør av praksiskonferansen  sammen med arrangørene av Cutting Edge Kulturskole, som er Nordisk nettverk for kulturskolerelatert forskning og Universitetet i Agder.

 

Foreløpig program ligger ute på konferansens nettsted her 

 

Konferansen ble utsatt til februar 2022 for å kunne gjennomføres fysisk. Med den siste utviklinga av omikron, så kan det imidlertid tenkes at det likevel ikke kan gjennomføres som opprinnelig tenkt, og at konferansen kan bli digital.

 

Det nordiske nettverket har til intensjon å styrke samarbeidet om forskning mellom ulike fag-, yrkes- og utdanningsfelt og forskningsmiljø som på forskjellige vis tangerer kulturskole.

Les flere nyheter!