Kulturskolerektor på Stortinget

img_622.JPG
img_622.JPG
11.09.2013 Egil Hofsli (tekst og foto)
Del på:

Kulturskolerektor på Stortinget

KOPERVIK: En sann kulturskolenestor og et mangeårig styremedlem i Norsk kulturskoleråd er klar for innsats på Stortinget. Geir Toskedal er mannen.

 

Kristelig Folkepartis Geir Toskedal er rektor ved Karmøy kulturskole, og skal de neste fire årene gjøre tjeneste for sitt parti på Stortinget. Det er trolig også kulturskolen som skoleslag tjent med, selv om det er tvilsomt om han får plass i komiteen som skal sysle med kulturskoleanliggender.

 

Vil videreutvikle kulturskolen

 

Geir Toskedal sier til nettstedet musikk-kultur.no at han regner med at det blir god bruk for hans kompetanse som kulturskolerektor på Stortinget.

 

– Kulturskolen er lovfestet, men ennå ikke forskriftsfestet. Jeg ønsker å bidra til å videreutvikle kulturskolen. Det er viktig å få til kvalitet i innholdet, talentutvikling og dessuten ivareta bredden, sier Toskedal til musikkultur.no.

 

– Ser du for deg en plass i kulturkomiteen?

 

– Jeg overlater til partiet hvilken rolle jeg skal ha på Stortinget. Jeg har vært i politikken i tretti år, men har jobbet mest med samfunnssaker innen kommunalforvaltning og næringsliv og lite med kultur, siden jeg har vært ansett som inhabil, sier Toskedal.

 

 

Les flere nyheter!