Vil bygge produsentnettverk for kulturskoleansatte

img_624.jpg
KONFERANSESTED: Kilden Teater- og Konserthus. (Foto: Kjartan Bjelland)
16.09.2013 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Vil bygge produsentnettverk for kulturskoleansatte

KRISTIANSAND: Norsk kulturskoleråd ønsker å styrke kulturskolenes arbeid med formidling og framføring. Derfor inviterer rådet til konferanse om og videreutvikling av et nasjonalt produsentnettverk for kulturskoleansatte.

 

Konferansen arrangeres i Kilden Teater- og Konserthus i Kristiansand 20. og 21. november 2013. Påmeldingsfrist: 8. oktober.

 

Her kan du lese mer om konferansen og melde deg på

 

”Har du ansvar for konserter eller forestillinger i en kulturskole? Jobber du med kulturproduksjoner med barn og unge? Underviser du ved en kulturskole og forbereder unge til å framføre og formidle et kulturuttrykk? Da kan det hende du kan møte likesinnede og få inspirasjon og påfyll her”. Så skriver arrangøren i sin invitasjon.

 

Målgruppa for konferansen og nettverksbygginga er produksjonsledere fra Norsk kulturskoleråds utviklingsprosjekt, prosjekt- og produksjonsansvarlige i

kulturskolen, prosjektledere og andre i Nordeaprosjektet KUL-TUR samt andre som ønsker å jobbe i feltet.

 

Blant bidragsytere på konferansen er:

 

• Ingrid Forthun, teatersjef ved Agder Teater

• Ann-Cathrin Tessnes, musikkprodusent KulturAkershus

• Torkel Øien, prosjektleder KUL-TUR og kulturskolekonsulent i Norsk kulturskoleråd

 

I programmet er det rom for både presentasjoner, diskusjoner, dialog, kunstneriske innslag, omvisning i Kilden, teaterforestilling (”Reisen til julestjernen”), - felles middag (om ønskelig), møte med nøkkelpersoner i Kilden og et grundig blikk på produksjonen ”Laus levande”, som konsertsjef Scott Rogers i Rikskonsertene har sagt følgende om:

 

- For meg er "Laus levande" et flott eksempel på et program med en nøye konstruert sceniske-auditive balanse. Utøverne utfyller hverandre og formidlingen er gjennomtenkt. Virkemidlene i produksjonen tjener musikken og hjelper publikum til å forstå budskapet bedre, holder på interessen deres og gjør konsertopplevelsen større.

 

Her kan du lese mer om konferansen og melde deg på

 

 

 

 

Les flere nyheter!