Kykeliky - kultur for de yngste

img_619.jpg
FOR DE YNGSTE: Kykeliky-konferansen skal ha fokus på kultur for de yngste.
08.09.2013 Egil Hofsli (tekst) Therese Kirkesæther (foto)
Del på:

Kykeliky - kultur for de yngste

TROMSØ: Kykeliky-konferansen arrangeres for første gang i Tromsø 8. og 9. april 2014. Med fokus på kultur for de yngste.

 

Konferansen er ment for de som arbeider med kunst og kultur for barn i alderen null til seks år. Arrangører er Norsk kulturskoleråd, Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen og Rikskonsertene. På denne første Kykeliky-konferansen er Universitetet i Tromsø en sentral samarbeidspartner.

 

Målgruppa er ansatte i kulturskoler, barnehager, høgskoler, universitet samt andre som arbeider med kulturadministrasjon. Arrangørene lover spennende og nyttige foredrag og verksted, rom for erfaringsdeling og gode kunstneriske innslag.

 

Invitasjon med detaljert program vil bli sendt ut i desember 2013. Mer informasjon vil da også bli å finne her på kulturskoleradet.no.

 

Om du ønsker å bidra på konferansens ”torg for erfaringsdeling”, kan du kontakte Ragnhild Skille i Norsk kulturskoleråd, på e-post ragnhild.skille@kulturskoleradet.no.

 

Arrangørenes plan er at det iallfall skal bli i alt fire Kykeliky-konferanser. De tre neste vil trolig bli lagt til andre steder i landet.

 

 

Les flere nyheter!