Lisbeth Wathne Svinø ny rådgiver i Region BTV

2017 Wathne Svinø 30.8.jpg
NY RÅDGIVER: Lisbeth Wathne Svinø skal vikariere som rådgiver tilknytta Norsk kulturskoleråd region BTV. (foto: nmh.no)
30.08.2017 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Lisbeth Wathne Svinø ny rådgiver i Region BTV

TØNSBERG: Lisbeth Wathne Svinø er tilbudt et vikariat som rådgiver i en 60 prosent-stilling i Norsk kulturskoleråd region BTV (Buskerud, Telemark, Vestfold). Hun har takket ja til tilbudet, og begynner sitt rådgiverarbeid 1. september.

 

Vikariat går fram til 31. juli 2018. Wathne Svinø overtar i denne perioden oppgaver som rådgiver Anders Rønningen fritas fra, når han blir leder for forsknings- og utviklingsarbeidet i Norsk kulturskoleråd. Rønningen skal fortsatt utføre rådgiveroppgaver i Region BTV i en 30 prosent-stilling.

 

55-årige Wathne Svinø fra Asker er utdannet universitetslektor. Hun driver sitt eget konsulentselskap der hun blant annet arbeider med team-/organisasjonsutvikling og lederutvikling. Hun har fagansvaret for etablererveiledning av kunstnere i Asker og Bærum og har arbeidet i flere år tett med Norsk kulturskoleråd i større prosjekt.

 

I tillegg underviser hun i entreprenørskap ved Norges musikkhøgskole både via valgemner og som fagansvarlig for videreutdanningen kulturelt entreprenørskap - et fag hun selv har utviklet.

Les flere nyheter!