342 ungdommer nominert til Drømmestipendet 2017

08.03.2017 Egil Hofsli (tekst og fotokollasj)
Del på:

342 ungdommer nominert til Drømmestipendet 2017

TRONDHEIM: 342 unge kulturutøvere kan nå smile ekstra blidt og bredt, og stolt konstatere at de er nominert til Drømmestipendet 2017. På drommestipendet.no kan du se hvem de er, og i tillegg se og høre hva de gjør, kan og drømmer om som kulturutøvere.


I bildekollasjen over ser du 19 av de nominerte, én representant for hvert av landets fylker. Disse har altså selskap av 323 andre ungdommer i det gjeve, gode, flotte selskapet de drømmestipendnominerte 2017.

 

For mange er det en stor ære å bli nominert til Drømmestipendet. Stipendutdelerne Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping erfarer at det betyr mye for de som er så dyktige, talentfulle og/eller iherdige i sin kulturutfoldelse – og i tillegg har så spennende/fine/artige kulturelle drømmer, at de blir valgt som drømmestipendnominerte i sine respektive kommuner.

 

De nominerte ungdommene blir utvilsomt sett i sine lokalsamfunn. De blir også synliggjort nasjonalt, og de får viktig anerkjennelse for sin kulturaktivitet.

 

Årets 342 nominerte fordeler seg slik på de sju kategoriene: Dans : 47 / Musikk : 160 / Sirkus (ny kategori i år) : 3 / Skapende skriving : 18 / Teater : 29 / Visuell kunst : 55 / Annet : 30.

I siste halvdel av mars skal årets drømmestipendjury vurdere alle de nominerte.

 

Les hele saken på drommestipendet.no her

Les flere nyheter!