Michelle Lindboe ny rådgiver i Rogaland

2017 Lindboe 27.3.jpg
NY RÅDGIVER: Michelle Lindboe er ansatt som ny rådgiver i Norsk kulturskoleråd, og skal arbeide i tilknytning til Norsk kulturskoleråd Rogaland. (Foto: privat)
26.03.2017 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Michelle Lindboe ny rådgiver i Rogaland

STAVANGER: Michelle Lindboe er ansatt som ny rådgiver i Norsk kulturskoleråd. Hun blir tilknytta Norsk kulturskoleråd Rogaland og skal ha kontor i Stavanger.

 

Lindboe tiltrer stillingen allerede 1. april 2017 - i 20 prosent. Fra 1. august 2017 er hun på plass for fullt, da i en 40 prosent-stilling.

 

36-årige Michelle Lindboe er i dag ansatt ved Stavanger kulturskole, der hun blant annet er leder for dirigentteamet. Videre underviser hun i trombone og grovmessing, musikk fra livets begynnelse, musikklek og kulturkarusell. Hun er også dirigent for Tjensvoll skolekorps. Hun er også timelærer i barokktrombone ved Universitet i Stavanger.

 

Hun har tidligere undervist ved flere kulturskoler både i Rogaland og på Østlandet.

 

Av utdannelse har Lindboe blant annet en bachelor i musikk fra Royal Collage of Music i London. Hun har hovedfag i trombone soloinstrument og kammermusikk fra Norges musikkhøgskole, der hun også har avlagt eksamen for praktisk-pedagogisk studium og studie i administrasjon og ledelse. For tida studerer hun ledelse i skole (masterprogram) ved Handelshøgskolen BI i Stavanger.

 

Lindboe er for tida leder for Musikernes fellesorganisasjon Rogaland.

Les flere nyheter!