Drømmeforestilling både på scene og nett-tv

2017 Lutt 17.3.png
PÅ SCENE OG NETT-TV: Drømmestipendnominerte fra Sogn og Fjordane blir å se på nett-tv fredag. Programleder blir May Lisbeth Midtgård Myrvang (bildet oppe t.h.).
27.03.2017 Egil Hofsli (tekst og illustrasjon)
Del på:

Drømmeforestilling både på scene og nett-tv

SANDANE: Fredag 31. mars får mange av årets drømmestipendnominerte i Sogn og Fjordane en enestående fin mulighet til å vise fram kulturuttrykket sitt.

 

Forestillinga «… og dei nominerte er …» i Kultursalen i Trivselshagen på Sandane blir strømmet av NRK Sogn og Fjordane.

 

Dette er på flere måter en spesialutgave av «… og dei nominerte er …», som er en forestillingsform som brukes i flere av landets fylker for å fokusere alle de dyktige drømmestipendnominerte.

 

For i tillegg til mange av året drømmestipendnominerte fra fylket, stiller flere andre lokale, unge kulturutøvere, som inngår i ulike nasjonale talentprogram, som Griegakademiet og Barratt Dues Unge Talenter.

 

Og så blir forestillinga – og tilhørende utstilt bildekunst – framvist i nett-tv-ruta i NRK Sogn og Fjordanes programpost «Lutt», og dermed kan nett-tv-seere i hele landet oppleve de nominerte i Sogn og Fjordane på scenen både direkte og i ettertid.

 

Forestillinga – som er gratis å oppleve – starter kl. 19.30. Norsk kulturskuleråd Sogn og Fjordane er arrangør, i samarbeid med Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping, som sammen står bak Drømmestipendet.

 

Programleder er May Lisbeth Myrvang Midtgård, som mange nok kjenner fra tv-ruta fra før, blant annet som Lotto-programleder på NRK og værpresentatør på TV 2. Midtgård er opprinnelig fra Måløy, så her er hun på hjemmebane.

 

Drømmestipendet er et samarbeid mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipendutdelingen ønsker vi å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge samt at Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer.

 

I år er det 20 nominerte kulturutøvere fra Sogn og Fjordane, i alderen 13-20 år.

Se hvem de er her, og se hva de holder på med og hva de drømmer om.

Les flere nyheter!