Produsentnettverks-konferanse i Oslo i februar 2018

2017 Produsentnettverk 12.10.JPG
NY KONFERANSE: Nasjonalt Produsentnettverk 2018 arrangeres i Oslo i februar. Bildet er fra årets konferanse.
12.10.2017 Egil Hofsli (tekst og foto)
Del på:

Produsentnettverks-konferanse i Oslo i februar 2018

OSLO: Konferansen Nasjonalt produsentnettverk for kulturskoleansatte 2018 arrangeres i Oslo 6. – 7. februar.

 

Norsk barnebokinstitutt blir konferansens arena. Programmet er klart om kort tid, og da åpner også påmeldinga. Informasjon om dette kommer her på nettstedet kulturskoleradet.no og i neste nummer av nyhetsbrevet Kulturtrøkk (utkommer 26. oktober).

 

Det er Norsk kulturskoleråd og Nordea som arrangerer Nasjonalt produsentnettverk for kulturskoleansatte. De to samarbeidspartnerne, som er sammen om Nordea-prosjektet KUL-TUR, ønsker å styrke kulturskolenes arbeid med formidling og framføring.

 

Konferansens målgruppe

 

Har du ansvar for utstillinger, konserter eller forestillinger i en kulturskole? Jobber du med kulturproduksjoner med barn og unge? Underviser du ved en kulturskole og forbereder unge til å framføre og formidle et kulturuttrykk? Da vil du møte likesinnete på denne konferansen. Du vil få høre andres gode erfaringer og få inspirasjon og påfyll.

 

Målgruppa for konferansen og nettverket er prosjektledere og andre i Nordea-prosjektet KUL-TUR, produksjonsledere fra kulturskolerådets utviklingsprosjekt, prosjekt- og produksjonsansvarlige i kulturskolen samt andre som ønsker å jobbe i feltet.

Les flere nyheter!