Klart for Kor Arti'-konferanse på Røros også i 2018

2017 Korartikonferanse 24.5.png
KOR ARTI'-KONFERANSE: Også i år blir det Kor Arti'-konferanse. Den arrangeres på Røros 20. - 21. november.
27.06.2018 Egil Hofsli (tekst og foto)
Del på:

Klart for Kor Arti'-konferanse på Røros også i 2018

RØROS: Som i fjor: Det blir Kor Arti'-konferanse på Røros også i år. Denne gangen skjer det noe tidligere på året, 20. - 21. november er datoene du skal merke av i kalenderen om du vil til Bergstaden for å lære nytt Kor Arti'-stoff samt oppfriske allerede utgitt undervisningsmateriell.

 

Etter at Norsk kulturskoleråd i 2016 slutta å reise landet rundt og holde Kor Arti'-kurs, er Kor Arti'-konferansen et kjærkomment konferansetilbud for de kulturskole- og grunnskolelærerne som har aller mest fot for samsangkonseptet Kor Arti’.

 

Fjorårets første konferanse følges opp med ny konferanse samme sted. På Røros Hotell, tirsdag 20. og onsdag 21. november.

 

Påmelding til Kor Arti'-konferansen 2018 åpner i august - før skolestart.

 

Nærmere informasjon om påmelding og flere detaljer om programmets innhold o.l. kommer her på kulturskoleradet.no og i nyhetsbrevet Kulturtrøkk. Nyhetsbrevet kommer annen hver uke i skoleåret, og er gratis å abonnere på.

 

Mye velkjent – og mye  nytt

 

De landsdekkende Kor Arti'-kursene samlet årlig mange hundre kultur- og grunnskoleansatte. Årets konferanse vil inneholde mange velkjente Kor Arti’-element. Med fokus på aktivitet og opplevelse skal sanger henta fra Kor Arti’ digitals rikholdige meny på korarti.no presenteres på profesjonell måte.

 

Noen helt nye sanger kan det også bli å lære - samt lære å bruke i skolen - for deg som tar turen til Røros i november. Det blir også kreative verksted for kompetanseheving og gode eksempler på samsangundervisning som fungerer godt.

 

Flere spennende og dyktige eksterne bidragsytere skal på banen på Røros. Kjente er de også. Hvem disse er får du vite i august og spetember. Men allerede nå er det klart at mange av de faste og drevne Kor Arti'-instruktørene er klare til ny innsats. Som Norsk kulturskoleråds egne rådgivere Ingrid Almås, Bård Hestnes og Ragnhild Skille. Likeså flere av de øvrige instruktørene som i mange år var med i de turnerende kursteamene: Morten Huuse, Marianne Tovsrud Knudsen og Tor Egil Skaar.

 

Og som på forrige Kor Arti'-konferanse: I tillegg til et rikholdig faglig tilbud, blir det musikalsk forspill før felles middag første dag, med rikelige mengder av allsang og gode muligheter for sosial trivsel.

 

Kor Arti'-materiell kan fortsatt bestilles

 

Fra 1997 og fram til 2016 ble det årlig utarbeidet nytt undervisningsmateriell (cd og hefte) i Kor Arti’-serien med tilhørende kurs. 

 

Her kan du bestille undervisningsmateriell fra hele Kor Arti’-serien

Les flere nyheter!