Det Norske Kammerorkester innbyr til prøvespill til talentprogram

2019 Prøvespill 11.4.png
FOR 15-22-ÅRINGER: Det Norske Kammerorkester innbyr til prøvespill til talentprogram. (Foto: kammerorkesteret.no)
10.04.2019 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Det Norske Kammerorkester innbyr til prøvespill til talentprogram

OSLO: Det Norske Kammerorkester innbyr kulturskoleelever og andre musikere i alderen 15-22 år til prøvespill for orkesterets talentprogram. De som utvelges som elever vil få tilbud om å delta på to-tre orkesterprosjekt i løpet av året, med tett oppfølging av en mentor fra orkesteret.

 

Det Norske Kammerorkester (DNK) har i over 40 år markert seg på den internasjonale konsertarena og har nærmere 40 plateinnspillinger bak seg. Orkesteret har gjestet konsertsaler over store deler av Europa, Asia og USA og Terje Tønnesen har vært fast kunstnerisk leder siden starten i 1977.

 

I 2017 fikk DNK økonomisk støtte fra Sparebankstiftelsen til å opprette et talentprogram der en liten gruppe spesielt talentfulle strykeelever får muligheten til å spille sammen med orkesteret og få opplæring i ensemblespill og orkesterforståelse. Elevene vil i tillegg å delta i orkesterprosjekt og få mentoroppfølging også få tilbud om individuelle spilletimer, kammermusikkprøver og teoriundervisning.

 

Orkesteret søker etter fiolin-, bratsj- og celloelever i alderen 15-22 år, og da musikere som viser et spesielt talent på sitt instrument.

 

Mer informasjon om talentprogrammet og prøvespill i brosjyre her

 

Søknadsfrist: 18. mai 2019.                       

Les flere nyheter!