Kor Arti’-jubileum

30.11.2012 Egil Hofsli (tekst og foto)
Del på:

Kor Arti’-jubileum

TRONDHEIM: I år er det 20 år siden det første Kor Arti’-kurset ble holdt i Trondheim - i regi av Norsk kulturskoleråd. Fredag 30. november ble årets Kor Arti’-kurs holdt i Trondheim, med litt ekstra jubileumssus.

 

Det første Kor Arti’-kurset ble holdt i Trondheim 5. juni 1992. På fredagens "jubileumskurs" sto en av kursholderne fra da; Bård Hestnes, igjen foran de sangsugne pedagoene. En annen av kursholderne fra den gang da; Ragnhild Skille, er også fortsatt på veien som Kor Arti’-kursholder for Norsk kulturskoleråd, men med et annet team enn det som i år kurset i Trondheim. På laget i Trondheim hadde Hestnes med seg Ingrid Almås, Morten Huuse og Sigurd Skjelbred.

 

Mange titusener av norske pedagoger har vært på Kor Arti’-kurs gjennom de 20 årene kurstilbudet har eksistert. Kor Arti’ er en såkalt munter og sangglad dag tilrettelagt for lærere i kultur- og grunnskole, der disse tilbys både nytt og tradisjonelt, friskt og variert repertoar til ulik bruk i undervisningssammenheng.

 

På kurset i Olavshallens lille sal deltok drøyt 130 pedagoger.

 

Har du ikke fått med deg et av høstens Kor Arti’-kurs vil det iallfall snart være mulig å bestille det populære kursmateriellet; bestående av cd og hefte.

 

Kursmateriell (fra tidligere Kor Arti’-årganger) kan bestilles her

 

 

 

Les flere nyheter!