Jubileumskonkurransen: Fristen er 28. juni

2017 Jubileumskonkurranse 23.3.png
PREMIER TIL DE BESTE: Alle innsendte bidrag synliggjøres via kulturskoleradet.no - de beste bidragene premieres.
21.06.2017 Egil Hofsli (tekst og illustrasjon)
Del på:

Jubileumskonkurransen: Fristen er 28. juni

TRONDHEIM: Norsk kulturskoleråd vet at mange kulturskoler har markert at det i år er 20 år siden Stortinget vedtok «Kulturskoleloven». Nå håper kulturskolerådet enda flere husker å sende inn bidrag til jubileumskonkurransen, innen fristen 28. juni. De beste jubileumsinnslagene - laget og/eller framført av kulturskoleelever - blir premiert.

 

Alt om kulturskolelovsjubileet

 

Et godt jubileumsinnslag kan være så mye. Det kan være en animasjonsfilm. Kanskje et teaterstykke, en dans, en sang, en fanfare, et maleri, et dikt, et sirkusnummer … Eller kanskje en feiende flott tale skrevet og framført av en kulturskolelærer, -elev og/eller -rektor.

 

Hver skole kan bare levere ett innslag til deltakelse i konkurransen. Derfor viktig at noen i ledelsen eller lærerstab får ansvar for å velge ut dette innslaget og sende inn nødvendig dokumentasjon til Norsk kulturskoleråd. 

 

Norsk kulturskoleråds jury ønsker ikke å legge mange føringer for hva som kan være et jubileumsinnslag. Men det er et krav at innslaget er offentlig framvist som et jubileumsinnslag våren 2017 samt at innslaget enten har kulturskoleloven som et tydelig tema eller at sang, fanfare, dans o.l. er spesiallaget i anledning kulturskolelovsjubileet.

 

Når de beste innslagene skal kåres vil juryen blant annet vektlegge originalitet og kunstnerisk kvalitet samt hvor godt innslaget synliggjør kulturskoleloven.

 

Påmeldingsfrist: 28. juni – dokumentasjon viktig

 

For at innslaget skal være med i konkurransen, må det sendes inn dokumentasjon til Norsk kulturskoleråds jury onsdag 28. juni 2017. Planen er at alle bidrag skal synliggjøres via nettstedet kulturskoleradet.no.

 

Dokumentasjon sendes til post@kulturskoleradet.no. I emnefeltet skriver du Jubileumskonkurranse og navn på din kulturskole. I selve e-postmeldinga gir du oss informasjon om hva, hvem, hvor og når.

 

Dokumentasjonen som du vedlegger kan være i ulike filformat. Dokumentasjonen kan også være en lenke til et innslag som allerede er lasta opp på for eksempel YouTube eller Vimeo.

 

Vinnerne offentliggjøres 17. august

 

Konkurransevinnernes navn offentliggjøres 17. august, blant annet i nyhetsbrevet Kulturtrøkk. De tre beste innslagene vil bli premiert. Premiene vil bli skreddersydd for de aktuelle kulturskolene, og vil bli noe både elever og lærere kan ta del i.

 

Norsk kulturskoleråds jury består av rådgiverne Hilde Roald Bern, Fabiola Charry og Bård Hestnes samt kommunikasjonssjef Egil Hofsli.

Les flere nyheter!