Drømmestipendet 2019: Se hvem de nominerte er

2019 DS-nominerte 21.2.png
2019 DS-nominerte 21.2.png
20.02.2019 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Drømmestipendet 2019: Se hvem de nominerte er

TRONDHEIM: Flere hundre unge kulturutøvere kan nå smile litt ekstra blidt og bredt, og stolt konstatere at de er nominert til Drømmestipendet 2019. På drommestipendet.no kan du nå se hvem de er samt se hva de gjør, kan og drømmer om som kulturutøvere.

 

Merk: Den publiserte lista med nominerte er ikke komplett. Nominasjonsperioden er over, men noen av de nominertes presentasjoner er ennå ikke klargjort for utlegging på drommestipendet.no. Lista forventes å være komplett innen 1. mars.

 

I bildekollasjen over ser du ti av de nominerte. Samtlige er representanter for landets mange unge kulturutøvere med både drømmer, ambisjoner, pågangsmot og talent. Disse har altså selskap av mange andre ungdommer i det gjeve, gode, flotte selskapet "De drømmestipendnominerte 2019".

 

Bli kjent med de nominerte til Drømmestipendet 2019

 

For mange er det en stor ære å bli nominert til Drømmestipendet. Stipendutdelerne Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping erfarer at det betyr mye for de som er så dyktige, talentfulle og/eller iherdige i sin kulturutfoldelse – og i tillegg har så spennende/fine/artige kulturelle drømmer, at de blir valgt som drømmestipendnominerte i sine respektive kommuner.

 

De nominerte ungdommene blir utvilsomt sett i sine lokalsamfunn. De blir også synliggjort nasjonalt, og de får viktig anerkjennelse for sin kulturaktivitet.

 

I løpet av mars skal årets drømmestipendjury vurdere alle de nominerte.

 

Les en lengre versjon av denne artikkelen på drommestipendet.no

Les flere nyheter!