Marco Elsafadi holder foredrag på =Vi 2019

2019 Marco Elsafadi 7.3 - Fotograf Nima Taheri.jpg
KLAR FOR =VI 2019: Marco Elsafadi skal holde foredrag på den nasjonale inkluderingskonferansen =Vi i september.
28.02.2019 Egil Hofsli (tekst) Nima Taheri (foto)
Del på:

Marco Elsafadi holder foredrag på =Vi 2019

 

OSLO: Marco Elsafadi stiller som foredragsholder på den nasjonale inkluderingskonferansen =Vi 2019 i Oslo, 24. og 25. september. Han kom til Norge som flyktning i 1987 og har markert seg som toppidrettsutøver og senere i enda større grad gjennom sitt engasjement for vanskeligstilt ungdom.

 

På hans eget nettsted omtales han som relasjonshøvding, en tittel som i hvert fall sier noe om at han i sitt arbeid i dag har et stort fokus på relasjoner mennesker imellom.

 

Marco Elsafadi (født 1976) er palestinsk flyktning og kom til Norge med familien i 1987. Han har vært basketballspiller på toppnivå og har representert det norske landslaget i tolv år.

 

Engasjement for barn og unge

 

I 1993 begynte Elsafadi sitt engasjement for barn og unge og i 2002 stiftet han organisasjonen New Page som frem til 2011 jobbet med vanskeligstilt ungdom, rusproblematikk, skoleskulk, fritidsproblemer og vold. I løpet av tre år utvidet organisasjonen til 60 ansatte og ble en betydningsfull støttespiller for barnevernet i både Oslo, Bergen og Stavanger.

 

Marco Elsafadi er opptatt av kraften som oppstår i relasjonen mellom mennesker – på godt og vondt. Han poengterer at livet handler om samarbeid, og at mennesker bygger hverandre opp og bryter hverandre ned. Han har et sterkt ønske om at vi er bevisst vårt ansvar i samspill med våre medmennesker.

 

Mer om Marco Estafadi på nettstedet marco.no

 

Tittel og tema for Estafadis foredrag på =Vi offentliggjøres senere. Følg med på kulturskoleradet.no og i nyhetsbrevet Kulturtrøkk for mer informasjon om både dette og andre foredragsholdere, konferanseinnhold og påmelding framover.

 

Mer om konferansen =Vi på kulturskoleradet.no her

Les flere nyheter!