Tilbyr fagdag i skapende skriving

04.02.2019 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Tilbyr fagdag i skapende skriving

OSLO: Skapende skriving er et av de yngste fagene i kulturskolen. Med Norsk barnebokinstitutt på laget ønsker Norsk kulturskoleråd å styrke faget – nå gjennom å arrangere en fagdag i skapende skriving 5. april 2019.

 

Påmelding gjør du her på kulturskoleradet.no

Merk: Påmeldingsristen var opprinnelig 1. mars 2019, men noen ledige plasser kan fortsatt finnes.

 

Norsk kulturskoleråd og Norsk barnebokinstitutt (NBI) har i mange år samarbeidet om å styrke satsingen på faget skapende skriving i kulturskolen. NBI deltok i utarbeidingen av fagplanen for skapende skriving, og har nylig gjennomført to runder med opplæring for fagpersoner som ønsker å samarbeide med dette faget tilknyttet kulturskolen.

 

Gjennom denne opplæringa ble det fra flere ytret et sterkt ønske om en fagdag, for å dele erfaringer og tanker rundt dette tilbudet i kulturskolen. Fagdag-arrangørene understreker at fagdagen er et tilbud til alle som finner dette interessant – uavhengig av om en har deltatt i den omtalte opplæringa.

 

Skriveverksted og erfaringsutveksling

 

Fagdagen arrangeres i Norsk barnebokinstitutts lokaler i Oslo, fredag 5. april. Arrangementet starter kl. 09.00 og i løpet av seks timer blir det skriveverksted samt erfaringsutveksling rundt metodikk og oppstart av skapende skriving-tilbud tilknyttet kulturskoler

 

Arrangementet er gratis å delta på, men deltakerne dekker selv utgifter knytta til reise og eventuelt opphold.

 

Har du spørsmål om fagdagen, kan du kontakte rådgiver Elin Kvernmoen i Norsk kulturskoleråd. E-postadresse: elin.kvernmoen@kulturskoleradet.no

 

Mer om NBI på barnebokinstituttet.no her

Les flere nyheter!