Kulturskolerådet og KS viderefører samarbeid til kulturskolenes beste

2019 KS-samarbeid 7.2.png
VIDEREFØRER SAMARBEID: Assisterende direktør Merete Wilhelmsen (f.v.) i Norsk kulturskoleråd, Erling Lien Barlindhaug, direktør for utdanning i KS, og direktør Morten Christiansen i Norsk kulturskoleråd, gleder seg over at samarbeidet videreføres, når rådgiver Torkel Øien (innfelt bilde) leies ut til KS ut 2020.
06.02.2019 Egil Hofsli (tekst og foto)
Del på:

Kulturskolerådet og KS viderefører samarbeid til kulturskolenes beste

TRONDHEIM: Siden 2016 har KS og Norsk kulturskoleråd hatt et formalisert samarbeid der både kulturskolen og kulturfeltet har hatt fokus. Samarbeidet fortsetter og styrkes nå ved at en av kulturskolerådets rådgivere leies ut til KS.

 

Det er Torkel Øien, som nettopp er tilbake i kulturskolerådrekkene etter en permisjon, som fra nå og ut 2020 skal leies ut til KS i en 50-prosentstilling. Øiens arbeidsoppgaver i KS vil være tilknytta et kulturskoleprosjekt, og avtales nærmere mellom Øien og KS. I KS er det Erling Lien Barlindhaug, direktør for utdanning, som Øien vil rapportere til.

 

Øien, som de siste årene har arbeidet som rådgiver ved kulturkontoret i Øvre Eiker kommune, overtar på et vis stafettpinnen etter Ann Evy Duun, rådgiver i Norsk kulturskoleråd, som hadde et liknende ansettelsesforhold i Norsk kulturskoleråd og KS i perioden 2016–2018.

 

Les også: Felles kultursatsing til kulturskolenes beste

 

Les også: - Helhetlig nasjonal kulturpolitikk krever samhandling

Les flere nyheter!