Mona Berntsen juryleder for Drømmestipendet 2020

2019 Mona Berntsen-7 21.11.jpg
JURYLEDER: Mona Berntsen skal lede juryarbeidet for Drømmestipendet 2020.
21.11.2019 Hege Arstad (tekst) Nicolas Tourrenc (foto)
Del på:

Mona Berntsen juryleder for Drømmestipendet 2020

OSLO: Mona Berntsen er juryleder for Drømmestipendet 2020. Danseren som har gjort internasjonal karriere og som også er kjent fra tv som dommer i TV 2-konkurransen Norske Talenter, skal bidra til at mange ungdommers kunst- og kulturdrømmer får verdifull "drahjelp" i 2020.

 

– Fordi Drømmestipendet er en fantastisk ordning med et budskap som jeg virkelig kan stille meg bak! Sånn svarer Mona Berntsen –og svaret kommer kontant – når hun får spørsmål om hvorfor hun takket ja til å være juryleder for Drømmestipendet 2020. Som dommer i Norske Talenter, har 29-åringen en viss formening om hva som venter henne når hun skal finlese drømmestipendsøknadene.

 

For selv om Drømmestipendet ikke er en ren talentkonkurranse slik som Norske Talenter er, har begge konseptene to viktige fellesnevnere i følge drømmestipendjurylederen: Lidenskap og drømmer.

 

Fra og med i dag er det mulig for kommunene å nominere kandidater til Drømmestipendet 2020. Mer informasjon om hvordan en kan søke om Drømmestipendet finner du her.

 

Les hele intervjuet med Mona Berntsen på nettstedet drommestipendet.no her

Les flere nyheter!