Mulig for kulturskoler å søke om KOMP-tilskudd

Arkiv-/illustrasjonsfoto.
Arkiv-/illustrasjonsfoto.
14.11.2019 Egil Hofsli (tekst) Thor Nielsen (foto)
Del på:

Mulig for kulturskoler å søke om KOMP-tilskudd

OSLO: På vegne av Kulturdepartementet forvalter Norsk musikkråd KOMP, som er en tilskuddsordning til det rytmiske feltet innen musikk. 1,5 millioner kroner er til fordeling i 2020, og kommunale kulturskoler er i målgruppa. Søknadsfristen er 15. desember 2019.

 

– Tilskuddsordningen åpner for at aktiviteter i kommunene, inklusive kommunenes kulturskoler, kan motta midler, sier Christin Sund, spesialrådgiver i Norsk musikkråd.

 

Merk: Nytt av året er en ny søknadsportal og saksbehandlingsløsning. Denne testet i disse dager og skal ifølge Norsk musikkråd være klar til 2. desember.

 

Informasjon og lenker legges fortløpende ut på musikk.no her.

 

Denne støtteordningen for kurs, opplæringsprosjekt og andre kompetansehevende tiltak tildeles gjennom Kulturdepartementets disponering av overskuddet til Norsk Tipping.

 

Formålet med KOMP er å stimulere til korte opplæringsprosjekt og andre kompetansehevende tiltak som styrker og utvikler aktivitet, utøvelse og kvalitet innen de rytmiske sjangerne som rock, jazz, norsk og samisk folkemusikk, verdensmusikk, blues, viser, hiphop o.l. 

Les flere nyheter!