Julegavealternativ: Kulturskolekalenderen 2020 kan bestilles

2019 Kultuskolekalenderen 2020 20.11.jpg
KALENDER KAN BESTILLES: Kulturskolekalenderen 2020 er klar for bestilling.
20.11.2019 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Julegavealternativ: Kulturskolekalenderen 2020 kan bestilles

TRONDHEIM: Hva med en lekker «kunstutstilling» med nyttefunksjon til nytelse på egen vegg, eller som gave til slekt eller kolleger? Kulturskolekalenderen 2020 er å få kjøpt. 

 

Kulturskolekalenderen 2020 kan du bestille her

 

Kulturskolekalenderen 2020 er ferdig juryert og produsert, og på markedet tidsnok til å bli en fin julegave til så vel kulturskolevenner som til kjente som kanskje ennå ikke kjenner skoleslaget så godt. 

 

Juryen har igjen hatt en krevende, men også spennende og givende jobb å gjøre, med å plukke ut arbeidene som til sammen utgjør den «kunstutstillingen» kalenderen som helhet utgjør. Elever ved 61 kulturskoler hadde sendt inn bildedokumentasjon av flere hundre arbeider til vurdering i år. Dessverre ble det ikke plass til bidrag fra samtlige skoler denne gangen heller. Totalt har det blitt plass til 58 bilder fra like mange kulturskoler i Kulturskolekalenderen 2020.

 

Fabiola Charry, rådgiver i Norsk kulturskoleråd, liker godt kvaliteten på de innsendte bidragene. Hun er takknemlig for alle bidrag, og all den verdifulle innsatsen kulturskolelærere landets rundt har bidratt med:

 

Takker både elever og lærere

 

– Jeg ønsker å takke alle som har bidratt med flotte arbeider av høy kvalitet. Takk også til de mange som leverte gode forslag, men som det dessverre ikke ble plass til denne gangen. Håper dere forsøker til neste år, sier Fabiola Charry.

 

– Jeg vil også takke de mange pedagogene som har gjort en flott jobb med å sende oss dokumentasjon av arbeidene, og dermed spart oss for veldig mye arbeid med fotografering og tilbakesendelse av disse, sier Charry.

 

– Fin profilering

 

Hun mener 2020-kalenderen på fint vis dokumenterer hvor godt det arbeides innen visuelle kunstfag i mange kulturskoler. Charry synes kalenderen på godt vis speiler både bredden og kvaliteten i arbeidet.

 

– Kulturskolekalenderen 2020 er en flott julegave til alle du kjenner, både venner og slekt, og andre bekjentskaper som kan ha glede og nytte av å ha en kalender som påminner dem om alt det flotte som skjer ved kulturskolen også på deres eget sted i landet, sier Charry.

 

Slik skaffer du deg kalenderen

 

Alle som har fått sitt bidrag med i kalenderen får ett gratis eksemplar. For oss andre koster den nye kulturskolekalenderen 190 kroner. Bestiller du 15 eller flere blir prisen 160 kroner per stykk.

 

Kulturskolekalenderen 2020 kan du bestille her

Les flere nyheter!