Håper på mye kulturskoleengasjement rundt Dansens Dager 2023

27.02.2023 Egil Hofsli (tekst) Sindre Jacobsen (foto)
Del på:

Håper på mye kulturskoleengasjement rundt Dansens Dager 2023

OSLO: Dansens Dager markeres i år i tidsrommet 27.30. april. I den forbindelse håper arrangøren på stort engasjement rundt om på landets kulturskoler når en forsøker å samle alle lokale arrangement i et nasjonalt Dansens Dager-program.

 

Det landsdekkende programmet for Dansens Dager 2023 lanseres nasjonalt i starten av april og oppdateres kontinuerlig. Programmet vil gi oversikt over hva som skjer disse dagene og alle bidrag er med på å synliggjøre bredden av dans i Norge.

 

Programmet skal gi en oversikt over hva som skjer på Dansens dager og kulturskolenes bidrag vil naturlig nok være viktige bidrag for å synliggjøre bredden av dans i landet vårt.

 

– Også i år igjen ønsker vi å lage et nasjonalt program på vårt nettsted. Vi oppfordrer derfor alle til å registrere sine arrangement på dansensdager.no innen 16. april. Vi oppfordrer også alle arrangører til å legge Dansens Dager som co-host på sine Facebook-arrangement og tagge oss i sosiale medier så vi kan dele videre. Og ikke minst, la taggen #DansensDager2023 få bein å gå på, sier Thea Ericson Aarnes, prosjektleder for Dansens Dager.

 

Danseinformasjonen  det nasjonale kompetansesenteret for dansekunst  er nasjonal koordinator for Dansens Dager.

 

> Les mer og registrer arrangementet på dansedager.no

 

Dansens dager-dansen

 

Årets Dansens Dager-ambassadør er Caroline Hawkins Skjørshammer, og hun har koreografert årets Dansens Dager-dans. For øvrig underviser Skjørshammer ved Oslo kulturskole.

 

 

> Mer om årets Dansens dager-dans på dansedager.no

Les flere nyheter!