Kor Arti' i konferanseutgave: Påmelding mulig

2017 Korartikonferanse 24.5.png
KOR ARTI'-KONFERANSE: 5. og 6. desember blir det Kor Arti'-konferanse på Røros. Påmelding er nå mulig.
07.09.2017 Egil Hofsli (tekst og foto)
Del på:

Kor Arti' i konferanseutgave: Påmelding mulig

RØROS: Tidenes første Kor Arti'-konferanse nærmer seg raskt, og arrangøren Norsk kulturskoleråd har innholdet klart. Nå kan du også melde deg på konferansen på Røros, 5. og 6. desember.

 

Til påmeldinga  Påmeldingsfrist: 25. november 2017

 

For de mange kulturskole- og grunnskolelærerne med stor sans for samsangtilbudet Kor Arti’, er det en god nyhet at Kor Arti’ nå for første gang arrangeres i konferansedrakt. Det skjer altså på Røros 5. og 6. desember. Røros Hotell blir arenaen, slik det også var da Kor Arti’ markerte sitt 20-årsjubileum i november i fjor.

 

Konferansen henvender seg i utgangspunktet til lærere og ansatte i grunnskole, kulturskole, barnehage, videregående skole og høyere utdanning. Men arrangøren vet at mange også i andre yrkesgrupper ser dette som en god anledning til å hente nye ideer til eget personal - for å styrke jobbtrivselen og skape et enda bedre arbeidsmiljø.

 

Mye velkjent – og noe nytt

 

De landsdekkende Kor Arti'-kursene samlet årlig mange hundre kultur- og grunnskoleansatte. Nå endrer Kor Arti’ form, men årets konferanse vil inneholde mange velkjente Kor Arti’-element. Her er hva arrangøren frister med:

 

  • Kor Arti’ med alle for alle – i tradisjonell Kor Arti’-stil!
  • Jakten på virkeligheten – gode ambassadører som deler av sine erfaringer.                 

- Kor Arti’ som digitalt læringsverktøy for alle elever                                                       

- Kor Arti’ i tett samspill med kulturskolen som ressurs i lokalmiljøet

 

  • Kreative verksteder for kompetanseheving                                                                   

- Sang og inkludering – sang og samtale om det å bruke sangen aktivt for inkludering der språkutvikling, identitetsskaping og et varmt fellesskap har fokus.                  

- Folkemusikk og samspill i Kor Arti’ – råtøffe arrangement med utgangspunkt i sanger som ligger på Kor Arti’s digitale plattform. Tar du kanskje med instrumentet ditt kanskje?

- Start og stopp – Hjelp! Hvordan starte og avslutte sangen på likt? Gode og nyttige tips om hvordan du selv kan lede dine elever når du kommer hjem.                                  

- Kor og mic og lydteknikk – hvordan bruke «teknikken» for å styrke uttrykket og gi det hele et skikkelig løft!

 

  • Musikalske forspill, mellomspill og etterspill – Tradisjonen tro!

Konferansen ledes av Ingrid Almås, Bård Hestnes, Morten Huuse, Marianne Tovsrud Knutsen, Ragnhild Skille og Tor Egil Skaar

 

Tilbyr Kor Arti'-pakker

 

Fra 1997 og fram til i fjor ble det årlig utarbeidet nytt undervisningsmateriell (cd og hefte) i Kor Arti’-serien med tilhørende kurs. Til årets konferanse vil det ikke foreligge nytt undervisningsmateriell. Men for alle deltakere inngår en pakke med cd-er og tilhørende hefter i konferanseavgiften, samtidig som det på konferansen blir mulig å handle flere pakker med eksisterende materiell til rabattert pris.

 

Her kan du bestille tidligere undervisningsmateriell fra hele Kor Arti’-serien

 

Sjekk også ut Kor Arti' digital og korarti.no

Les flere nyheter!