Nordeas innovasjonsstipend utdeles 20. oktober – se offentliggjøringen på Facebook

14.10.2020 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Nordeas innovasjonsstipend utdeles 20. oktober – se offentliggjøringen på Facebook

OSLO: Tirsdag 20. oktober kl. 15.00 offentliggjøres det hvilken kulturskole som tildeles Nordeas innovasjonsstipend 2020 på 100 000 kroner. Offentliggjøringen og stipendoverrekkelsen foregår på Nordea-huset i Oslo, og strømmes direkte via Facebook.

 

På det 15 minutter lange utdelingsarrangement deltar representanter for både Nordea, Norsk kulturskoleråd samt hele juryen og selvsagt: Representanter fra kulturskolen som mottar stipendet, som går til fremme av innovasjon i kulturskolen.

 

Her finner du arrangementet på Facebook

 

I tillegg til offentliggjøring og overrekkelse av diplom og gavesjekk, blir det taler ved juryleder Anita Krohn Traaseth og Paal Sprakehaug, markedsdirektør i Nordea. Sistnevnte skal også intervjue både «prismottakerdelegasjonen» og jurymedlemmer.

 

I tillegg kan det bli et par programposter til, men rundt dette er arrangørene foreløpig hemmelighetsfulle.

 

20 kommuner har konkurrert om juryens gunst

 

22 søknader fra 20 kommunale kulturskoler lå på bordet da juryen for Nordeas innovasjonsstipend 2020 i september benket seg for å bestemme hvem som mest fortjente å få historiens første innovasjonsstipend gjennom Nordea-prosjektet KUL-TUR som Nordea og Norsk kulturskoleråd samarbeider om. Nå er avgjørelsen tatt, men først tirsdag 20. oktober blir det kjent hvilken kulturskole som skal få støtte til å gjennomføre sitt innovative prosjekt.

 

– Vi i juryen er imponert over det store antallet søknader, og det er ikke tvil om at det foregår mye spennende rundt omkring på våre kulturskoler i hele landet, sier juryleder Anita Krohn Traaseth. Hun sier det ble et krevende juryarbeid, med å gjennomgå et mangfold av gode ideer og konseptskisser.

 

Les mer på kulturskolebanken.no

Les flere nyheter!