Nordeas innovasjonsstipend 2020 til Tynset

2020 Tynset kulturskole 20.10.jpeg
NORDEAS INNOVASJONSSTIPEND 2020 TIL TYNSET KULTURSKOLE. Fra venstre: Merete Myhre Moen (ordfører, Tynset kommune), Anita Krohn Traaseth (juryleder), Tanja Korban (rektor, Tynset kulturskole), Paal Sprakehaug (Nordea).
20.10.2020 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Nordeas innovasjonsstipend 2020 til Tynset

OSLO: Tynset kulturskole er tildelt Nordeas innovasjonsstipend 2020. Stipendet er på 100 000 kroner, og kulturskolen helt nord i Innlandet skal bruke stipendet til å utvikle og gjennomføre et prosjekt som et nytt fagtilbud: Dans og teknologi.

 

– Det er med skrekkblanda fryd vi mottar dette stipendet. Men først er det viktig å hylle danselærervikar Gunhild Nyaas, som både har utarbeidet ideen og skrevet søknaden. Vi er utrolig glade og stolte for at nettopp vi ble valgt ut. Så kjenner vi på stor ydmykhet i forhold til å innfri forventninger. Samtidig er vi klare for å jobbe hardt. Vi kjenner på stor skaperglede og spenning over å få være med og videreutvikle kulturskolen, sier Tanja Korban, rektor ved Tynset kulturskole. Korban er selv vikar i rektorstillingen, så ved Tynset kulturskole er det driftige vikarer i 2020.

 

– Jeg er veldig glad på kulturskolens vegne, for det er veldig mange flinke folk som jobber der. Jeg er også selvsagt spent på å følge dette prosjektet når det igansettes. Men jeg er også veldig trygg på at dette blir bra, sier ordfører Merete Moyhre Moen i Tynset kommune.

 

Det var på et Facebook-event i ettermiddag, at det ble gjort kjent ar Tynset kulturskole er vinneren av Nordeas innovasjonsstipend 2020. Stipendoverrekkelsen fant sted på samme arrangement på Nordea-huset i Oslo. Tynsets ordfører og kulturskolerektor tok imot diplom, gavesjekk og blomster.

 

Les mer om Nordeas innovasjonsstipend og overrekkelsen på kulturskolebanken.no

Les flere nyheter!