Teaterpedagoger inviteres til fagnettverkssamlinger

img_389.jpg
img_389.jpg
29.02.2012 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Teaterpedagoger inviteres til fagnettverkssamlinger

TRONDHEIM: Teaterlærere i kulturskolen tilbys nå å delta på fagnettverkssamlinger denne våren.

 

Det er Norsk kulturskoleråd som inviterer, og tilbudet er tre slike samlinger i henholdsvis Tromsø, Oslo og Trondheim.

 

Invitasjonsbrosjyren finner du her

 

Påmelding gjøres på kulturskoleradet.no her

 

- Vi håper at vi klarer å samle riktig mange teater-/dramalærere fra kulturskolene i forbindelse med disse tre fagnettverkssamlingene, sier Hilde Roald Bern, fagkoordinator for teater i Norsk kulturskoleråd.

 

Påmeldingsfristen for samlinga i Tromsø 21. mars er allerede 8. mars, mens det for samlingene i Oslo 17. april og Trondheim 4. mai er det påmeldingsfrist tre uker forut arrangementene.

 

På fagnettverkssamlingene skal det settes fokus på det daglige arbeidet innen teater i kulturskolen. Samlingene skal bidra til å skape en felles identitet for teaterfaget.

 

- Spre gjerne budskapet

 

- Vi har nå en ny fagnettverksbase for teater som så langt teller cirka 100 teaterlærere, men siden vi vet at det finnes mange flere ”der ute” som vi ikke har nødvendig kontaktinformasjon til, ber vi om at du som leser dette videresender til andre du tror kan være interessert, sier Hilde Roald Bern.

 

Hun sier videre at Norsk kulturskoleråd fortsatt tar imot navn og e-postadresser til teaterpedagoger som vil være med i teaternettverksbasen.

 

Les flere nyheter!