Valdres Sommersymfoni: Noen sommerkursplasser igjen

img_385.jpg
LEDIGE PLASSER: Valdres Sommersymfoni er fulltegnet, men det fins plass på andre sommerkurs i Valdres og Kristiansand. (Plakat: Valdres Sommersymfoni)
22.02.2012 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Valdres Sommersymfoni: Noen sommerkursplasser igjen

FAGERNES: Valdres Sommersymfoni 2012 er nå helt fulltegnet med cirka 250 deltakere. Men ennå fins noen plasser på sommerkursene som tilbys i Fagernes samt i Kristiansand.

 

Norsk Barnesymfoniorkester (NBSO) med cirka 150 deltakere i regi av De Unges Orkesterforbund (UNOF) vil være i Valdres i perioden 27. juni - 2. juli. Fortsatt finnes det noen plasser i NBSO.

 

Interesserte bes kontakt UNOF her

 

Klækkenkurset

 

I tillegg har både Klækkenkurset og Sommersymfonien i Kristiansand søknadsfrist 1. mars, og det meldes om at det fortsatt finnes plasser på begge tilbud.

 

Klækkenkurset er et intimt sommerkurs i Hønefoss for noe yngre strykere fra 29. juli til 3. august.

 

Mer informasjon og påmelding til Klækkenkurset

 

Sommersymfonien i Kristiansand

 

Sommersymfonien i Kristiansand er en oppfølging av fjorårets suksess. Her er det fantastiske øvelokaler, ikke minst for pianister siden det stort sett er klaver på alle øverom, gode muligheter til å få spille på konsert, og kurs ikke bare for strykere men også for klaver, fløyte, obo, horn, klarinett og fagott, og også gitar. Kurset blir avholdt på Universitet i Agder.

 

Mer informasjon og påmelding til Sommersymfonien i Kristiansand

 

Publikumskurs

 

Også i år tilbyr Valdres Sommersymfoni et publikumskurs. Deltakere vil få tilbud om felles måltider med anerkjente utøvere - både norske og utenlandske - samt få være til stede ved mesterklasser og kammermusikkøvelser. Som observatør vil en få et uvanlig intimt kjennskap til de prosesser som settes i gang for å bringe en gitt komposisjon til live både emosjonelt og håndverksmessig.

 

Kurset inkluderer valgfri adgang til alle festivalens konserter. Her kan en oppleve unge talenter og verdensstjerner i full utfoldelse.

 

Mer informasjon og påmelding til publikumskurset

Les flere nyheter!