Ut på golvet landet rundt - ennå plasser igjen

16.02.2012 Egil Hofsli (tekst og foto)
Del på:

Ut på golvet landet rundt - ennå plasser igjen

TRONDHEIM: Det er nærmest som et sikkert vårtegn å regne; Norsk kulturskoleråds Ut på golvet-kursturné. I år danses turneen i gang i Molde 5. mars.

 

Kursopplegget ”Ut på golvet - dans og bevegelse 7” er nå klar for presentasjon, og nye kurs skal holdes over hele landet.

 

– Vi håper kulturskoler og grunnskoler vil ha glede av den nye cd-en. Igjen har vi prøvd å få til en variasjon og mangfold i danseleker og danseuttrykk som kan inspirere alle dere som syns dans er viktig for det sosiale miljøet, det psykiske miljøet og i det hele tatt for hode og hjerte, kropp og sjel, sier Ragnhild Skille som er prosjektleder for Ut på golvet sammen med Siri Singsaas.

 

Forsterket kursholderteam

 

Singsaas og Skille har begge lang fartstid som Ut på golvet-kursholderne. De skal kurse også i år, men nå får de med seg to nye kursholdere:

 

– Det er inspirerende og nyttig å ha med to nye kursholdere og dansere i utformingen av UPG 7; Ina Dahl fra Namsos og Trine Onsøien fra Bjugn. Begge er dansepedagoger i kulturskolen, og har mange års erfaring i å undervise barn og unge på alle nivå - og i mange forskjellige sjangre, sier Skille.

 

Starten går altså i Molde 5. mars, punktum settes i Sandnessjøen 11. mai. Mellom start- og stoppested fins kurs i åtte andre byer.

 

Mer informasjon og påmelding

 

Bestilling av Ut på golvet-materiell

Les flere nyheter!